IRO Ledenbijeenkomst bij Reynard

Table of Contents

Over de IRO

IRO is een onafhankelijke non-profit organisatie die de belangen van haar aangesloten bedrijven ondersteunt en behartigt. Haar inzet is gericht op het verder verbeteren van de internationaal toonaangevende positie die de leden innemen als toeleveranciers in de Offshore Energie Industrie.

Dit wordt bereikt door:

  • Faciliteren van netwerkmogelijkheden
  • Exportpromotie wereldwijd
  • Vertegenwoordiging naar- en nauwe samenwerking met overheidsinstanties
  • Vertegenwoordiging naar potentiële opdrachtgevers
  • Delen van business intelligence en nieuwe technologieën

IRO op bezoek bij Reynard

Woensdagmiddag, 22 mei waren de IRO leden te gast bij Reynard in Nieuw-Vennep voor een IRO Leden Ontmoeten Leden (LOL) bijeenkomst.
Reynard organiseerde de bijeenkomst in hun nieuwe locatie waar zij ook een opleidingscentrum hebben opgezet.

Reynard

Reynard is een specialistisch bedrijf dat zich volledig richt op high voltage aansluitingen. Bijvoorbeeld het aansluiten van een offshore windpark.
Uit de presentatie van Maarten van Aller werd duidelijk dat zij het aansluiten van bijvoorbeeld een windturbine zien als precisiewerk. Vergelijkbaar met het werk van bijvoorbeeld een pitstopteam bij Formule 1. Alles moet precies kloppen. Een klein foutje en het werkt niet. Reynard traint hun medewerkers enkele dagen voor elke nieuwe klus. Dan weet de ploeg wat zij moeten doen, welke kabels er worden gebruikt, welke aansluitingen er moeten worden gemaakt. Na de presentaties konden de gasten enkele voorbeelden van het specialistische werk van Reynard van dichtbij zien.

TKF

TKF maakt graag gebruik van de diensten van Reynard. Walter Heerts gaf een inzicht in de groei van TKF en met name in de offshore business. Zo zal aan het einde van dit jaar een grote fabriek operationeel zijn in de Eemshaven. Alwaar hun kabels voor offshore wind direct op kabelleggers kunnen worden afgeleverd.
TKF produceert een array kabel die bijna volledig recyclebaar is.
Pieter Poelsma gaf de aanwezigen inzicht in een groot project in Taiwan waar TKF als onderaannemer bij betrokken is.
Duidelijk werd na beide presentaties dat TKF als producent van kabels ook verantwoordelijk is voor het aansluiten van de kabels. Dat vertrouwt TKF aan Reynard toe.

Reynard en TKF moeten en kunnen topkwaliteit leveren om belangrijke en grote offshore klussen tot een goed einde te brengen.

Dit artikel komt van de website van IRO – Branchevereniging voor de Nederlandse Toeleveranciers in de Offshore Energie Industrie.

More articles

News

IRO Ledenbijeenkomst bij Reynard

Over de IRO IRO is een onafhankelijke non-profit organisatie die de belangen van haar aangesloten bedrijven ondersteunt en behartigt. Haar inzet is gericht op het verder verbeteren van de internationaal

Image of the top of a wind turbine with clouds and blue sky
Projects

Noirmoutier Offshore Wind Farm

Overview The project is being developed by the Eoliennes en Mer Iles d’Yeu et Noirmoutier (EMYN) consortium, which includes Ocean Winds, Sumitomo Corporation, La Banque des Territoires, and Vendée Energie.

Wind turbine in the ocean with yellow base
Projects

Greater Changhua

Overview The Greater Changhua Offshore Wind Farms off Changhua County’s coast in Taiwan are set to redefine the region’s energy landscape with a combined capacity of 2.4 GW. Initiating construction

Career
opportunities

High-Voltage
Jointer

High-Voltage
Training

CONTACT ME

I am
reynard